Gastriball: Opnå idealvægten med en maveballon

“Fedmebehandling uden kirurgi” – sådan lyder Gastriballs introduktion til deres vægttabsmetode. I dag er det ikke unormalt for den almene dansker at ligge sig under kniven i jagten efter det ideale udseende. Flere og flere ser plastikkirurgi som en alternativ metode til vægttab. Desværre medfølger kirurgiske indgreb forskellige risici og lang helingstid, hvilket for nogle kan virke afskræmmende.

Heldigvis findes der en anden vægttabsmetode, som har samme funktion dog uden kirurgiske indgreb.

Smid kiloene uden at ligge dig under kniven

I forlængelse af vægttabstendensen tilbyder Gastriball en ikke-kirurgisk metode, hvor det er mulgit at opnå samme vægttabsresultater uden månedslange helingsperioder. Metoden består af en gastric ballon, eller maveballon, som det hedder på dansk.

Med en maveballon optages plads i mavesækken, så det er muligt at fremtvinge en mæthedsfølelse, således mængden af indtagede kalorier mindskes. Maveballonen fyldes med saltvand, så den efterlader en tilfredssstillende følelse, trods den minimerede indtagelse af mad.

Hvordan foregår processen?

For at være egnet til indgrebet kræves et BMI på 27 eller over, da dette defineres som overvægtig. Er du ikke sikker på dit BMI? Beregn det her!

Gastriball er udbyder af markedets tre bedste maveballoner: Medsil, Orbera og Spatz. Som følge af de tre vægttabssystemer er det garanteret at finde en løsning til enhver patient, som passer til behov og ønsker.

Inden indgrebet foretages en gratis forundersøgelse, som består af råd og vejledning fra egen speciallæge. Her er det muligt modtage al den nødvendige information forud for et eventuelt indgreb.

Efter indgrebet

Trods en succesfuld placering af maveballonen i mavesækken er opfølgningsprogrammet en afgørende faktor for ballonens virkning og succes. I den følgende periode efter indgrebet vil fremskridt blive evalueret af uddannede kostvejledere. Det sikrer en god introduktion til principperne for sundhed, ernæring og træning, hvilket ligger fundamentet for langvarig success.