Hårfjerning med garanti for markedets billigste pris

Woman massaging legs sitting on white backgroundAlopeica Universalis kaldes den sygdom, hvor personer enten fødes uden hår eller mister alt håret alle steder på kroppen – både på hovedet, øjenbryn, vipper, krops – og kønsbehåring. Personer, der er født med Alopeci Universalis vil på den måde aldrig vokse noget hår på kroppen overhovedet. Mennesker, der lider af Alopeica Universalis kan på grund af udseendet opleve mange udfordringer i løbet af livet – særligt som barn og teenager i forbindelse med mobning. Det kan derfor være en meget svær sygdom at leve med. Heldigvis findes der i dag mange muligheder i forhold til at få kunstigt hår, der minder næsten 100 procent om naturlig behåring.

 

Få en behandling med permanent hårfjerning, hvis du lider af uønsket hårvækst

 

Men mange lider også af det omvendte. Nemlig meget kraftig hårvækst. Og særligt mennesker med meget tykt, genstridigt og mørkt hår, der har en meget heftig hårvækst, kan problemet synes stort. Særligt mænd kan opleve en kraftig hårvækst på ben, brystkasse og ryggen og nogle kvinder døjer med en heftig hårvækst på overlæben, på ben, arme og i ansigtet. Men ligesom der findes løsninger for personer, der lider under Alopeica Universals, findes der også en løsning for folk med meget kraftig hårvækst. Siden midten af 1990’erne har det nemlig været muligt for både mænd og kvinder at få foretaget en permanent hårfjerning. Hårfjerning med laser. Metoden til permanent hårfjerning med laser kaldes IPL, som står for Intens Puls Light, som oversættes til intensivt oulserende lys på dansk. Lys og varme er elementerne i IPL metoden til permanent hårfjerning og bygger på at omdanne lys til varme. Ved kortvarigt at opvarme hårsækken til 70 grader Celsius destrueres hårsækken – det vil sige, at den dør fuldstændig og gror aldrig tilbage, hvorved der sker en permanent hårfjerning.

 

Forskellige årsager til ønsket om en permanent hårfjerning

 

Mænd som kvinder kan få foretaget en permanent hårfjerning uanset hvor på kroppen og ansigtet, behovet forekommer. Og der kan være mange forskellige årsager til, at man opsøger en behandling med permanent hårfjerning. Nogle kvinder eksempelvis vælger at få foretaget en permanent hårfjerning på ben, bikinilinje eller armhule, fordi de er trætte af at skulle barbere eller vokse deres hår af hver eller hver anden dag. Og i stedet for at skulle købe hårfjerningsmidler som skrabere, barberskum og voks jævnligt kan det faktisk både være tidsbesparende men også besparende rent økonomisk på sigt.

 

Andre kvinder lider af en ubalance i hormonsystemet, som kan skyldes genetik eller alder. Disse hormonelle forstyrrelser kan betyde at disse kvinder gror uønsket hårvækst ved overlæben eller generelt i ansigtet – altså det der hos mænd kaldes skæg. Kraftig hårvækst i ansigtet ved kvinder kan påvirke disse kvinders selvbillede negativt og det kan virke som en daglig plage at skulle se sig selv i ansigtet. Her kan man ligeså blive behandlet med en permanent hårfjerning med laser uanset hårtype og hårfarve.

 

Generelt afhænger antallet af behandlingsgange med permanent hårfjerning dog af netop hårtype, harfarve og årsagen til den uønsket hårvækst. Kvinder som mænd, der har meget mærkt og tykt hår har ofte brug for flere behandling end lyshrået, skandinaviske typer, hvis der skal opnås en permanent hårfjerning.

 

IPL er permanent hårfjerning med laser

 

Hos Nygart Privathospital kan man få foretaget en permanent hårfjerning med den såkaldte IPL metode. Og på Nygart Privathospital har de ansatte læger og sygeplejerske stor og lang erfaring med permanent hårfjerning. De har nemlig praktiseret permanent hårfjerning med laser – IPL – siden 1997. Dertil er personalet blevet efteruddannet i permanent hårfjerning og kender derfor til de nyeste og bedste metoder og teknikker indenfor hårfjerning. Der er omkring femtusinde patienter, der hvert år bliver behandlet for permanent hårfjerning hos Nygart Privathospital og ud af alle de kunder, som Nygart har haft igennem en behandling med hårfjerning med laser er kundetilfredsheden stor.

 

Uanset hvad årsagen er til, at Nygart Privathospitals patienter ønsker en permanent hårfjerning, bliver der hver eneste gang lavet en grundig forundersøgelse. En forundersøgelse inden en permanent hårfjerning med laser indebærer at Nygart Privathospitals sygeplejersker laver en grundig undersøgelse af patientens hår og hudtype, hvorefter hospitalets specialeuddannede sygeplejersker kan rådgive klienterne om, hvordan den individuelle klients behandling af hårfjerning bør forløbe for at op nå det bedste resultat. Såfremt det er en kvindelig klient med hormonforstyrrelser, der af den grund ønsker en permanent hårfjerning, kan Nygart som en af de få steder i Danmark, der behandler for permanent hårfjerning, også hjælpe med information om udredning af hormonelle forstyrrelser. Klinikken rådgiver dertil om eventuel medicinsk behandling samt om mulighederne for tilskud til den medicin, der skal til.

 

Prisgaranti på hårfjerning hos Nygart Privathospital

 

På Nygart Privathospitals hjemmeside nygart.dk kan kunder finde alle nødvendige oplysninger i forbindelse med permanent hårfjerning. Og priserne for en permanent hårfjerning veksler alt efter, hvor klienten ønsker at få foretaget en hårfjerning. For eksempel koster en permanent hårfjerning på overlæben eller hagen femhundrede kroner, hvor fjernelse af hår på hage eller kinder koster 600 kroner. Det koster naturligvis en del mere at få foretaget en permanent hårfjerning på større områder som lår, underben eller lænden. Her ligger priserne fra tusinde kroner og op til to-tusinde kroner. Derudover kan klienten være sikker på, at han eller hun får den billigste pris på permanent hårfjerning på markedet. På Nygart Privathospital har de nemlig prisgaranti, hvilket betyder, at kunden altid vil få den billigste pris, der findes på markedet under forudsætning af, at klienten kan dokumentere et sted, hvor det er billigere at få foretaget en permanent hårfjerning.

 

Man kan få foretaget en hårfjerning ved Nygart Privathospital i både København, Århus og Lyngby, hvor Nygart har privatklinikker. Og man kan, udover nødvendige informationer vedrørende et forløb med behandling af hårfjerning, også finde billeder af klienter, der har fået fortaget en permanent hårfjerning. Her er der både før og efter billeder, så man har en ide om, hvordan resultatet af egen hårfjerning vil kunne komme til at se ud. Det giver en god fornemmelse af, hvorvidt Nygart Privathospital leverer de resultater i forbindelse med en permanent hårfjerning, som man har et ønske om.