Indisk mad København

Indisk mad i København – det er godt som take away

Der er efterhånden en hel del muligheder når det kommer til restauranter i København – eksempelvis har det aldrig været nemmere at finde en burger restaurant. Men en anden mulighed er indisk mad i København, hvor man kan få en række velkendte retter. Med indisk mad i København, så er der mulighed for at få serveret retter såsom butter chicken, chicken tikka masala og dahl makhani. Dette er retter som fungere rigtig godt som take away, da det er en sundere løsning end eksempelvis pizza.

Syd- eller nordindisk mad?

Når man skal finde et sted der servere indisk mad i København, så skal man være bevidst omkring hvilken del af Indien mad er inspireret af. De to store klassificeringer af indisk mad er delt op i syd og nord. De sydlige retter er oftest baseret på ris, hvorimod de nordlige er baseret på hvede. De nordlige retter består både af vegetar og kød retter, hvor man i det sydlige bruger mange grøntsager og fisk. Det nordlige køkken er meget inspireret af det arabiske og persiske køkken, hvilket også er grunden til at de er mere tunge og cremede.

Hvis man ikke kender de to køkkener i forvejen, så kan det altså være en god ide, at sætte sig ind i hvilket man er mest til inden man bestiller indisk mad i København.

Få Indisk mad i København hos Punjab

En af de restauranter som servere indisk mad i København er Punjab. De tilbyder både eat in og take away, så man kan spise hvor man har lyst til. Restauranten er beliggende i Valby og man finder menuen på deres hjemmeside, hvor man også kan lave en bestilling. Hos dem får man autentisk indisk mad i København. Ydermere er catering en mulighed, hvis man f.eks. har et større selskab samlet, hvor der skal serveres mad.