Ny indisk restaurant er kommet til Køge!

Savner du at sidde på en indisk restaurant, hvor maden er af kvalitet? Har du været uheldig, idet maden ikke har været smagfuld? Så er du langt fra den eneste! Der har været mange klager omkring de mange indiske restauranter. Råvarerne er ofte ikke friske og så er hygiejnen heller ikke altid i den fineste orden. Man får derfor ofte ikke en god oplevelse, når man besøger indiske restauranter i København.
Det er en skam, da mange danskere elsker indisk mad.

Der er især været en stor efterspørgsel på en ny indisk restaurant i Køge, da den eksisterende er meget skuffende. Der er heldigvis godt nyt!

Kashmir Restaurant er kommet til Køge!

De fleste kender allerede til Kashmir Restaurant og kan nu glæde sig til at få den i Køge. Det er nemlig en meget populær indisk restaurant! Kashmir tilbyder mad af kvalitet og man vil derfor aldrig gå forgæves. Råvarerne er altid friske og hygiejnen er altid i top. Der findes ligeledes mange retter og man når derfor ikke at blive træt af maden, da der er så mange valgmuligheder! Det kan især betale sig at holde arrangementer på denne restaurant, da der er noget til enhver smag!

Så kom og vær en del af Kashmirs åbning i Køge og smag på de mange lækre retter!