Rådgivning af håndværkere kan virke betryggende som kunde

rådgivning håndværkereStår du og din familie overfor renovering i huset? I skal eksempelvis have lavet en tilbygning til huset og af den årsag skal I have hjælp til byggeprojektet af nogle håndværkere. Først og fremmest går man højst sandsynlig efter de håndværkere, der er billigst på markedet. Men som HJ Consult, der er en virksomhed, som tilbyder rådgivning i forbindelse med håndværkere og håndværksarbejde, kan håndværkere ikke måles på prisen. Det kan derfor være svært at regne ud, hvilke håndværkere man skal vælge, når man skal have lavet håndværksarbejde på boligen. Her kan det være en ide at rådgive sig med HJ Consult. De har nemlig over fyrre års erfaring med at rådgive private som erhverv i brugen af håndværkere. HJ Consult vil mere specifikt gå ind både før, under og efter håndværksarbejdet og sparre, vejlede og tilbyde rådgivning af håndværkerne i processerne vedrørende håndværksarbejdet, så kunden er sikret det bedste og mest vedligeholdelsesfri resultat.

Vil du være i trygge hænder under håndværksarbejdet – så prøv rådgivning af håndværkere

HJ Consult kan tilbyde håndværkere rådgivning i forbindelse med konstruktioner, materialebrug, reglementer og normer i forhold til kvalitet og udførelsen af håndværksarbejdet. Og det kan være ganske betryggende for kunden at rådføre sig med et konsulentbureau som HJ Consult, netop fordi man på den måde er med til at sikre, at de dertil tilknyttet håndværkere gør deres håndværksarbejde så godt som muligt og ikke sløser eller springer over, hvor gærdet er lavest, fordi der på en eller anden måde er professionel kontrol med projektet hele vejen undervejs. Men HJ Consult fungerer ikke kun som rådgivning af håndværkere til håndværkere. HJ Consult fungerer også som den mæglende part og bindeleddet mellem kunde og håndværkere. Det kan nemlig nogle gange være svært for almindelige mennesker at forstå fagligt og sagligt håndværker-sprog.  Her går HJ Consult ind fungerer som kommunikationsleddet, der kan ”forstå” og oversætte både kundens og håndværkernes sprog.

Gensidig dialog, sparring og læring ved rådgivning af håndværkere hos HJ Consult

Samtidig kan det også være ganske givende for håndværkerne selv, at de hele tiden har mulighed for rådgivning og sparring. På den måde kan håndværkerne til hver tid gå i dialog med den byggesagkyndige, der har det forkromede overblik over projektet og sans for detaljer – som for eksempel, hvad der hersker af reglementer i forhold til forskellige bygningskonstruktioner og så videre. Derfor har HJ Consult mange gode erfaringer med at blive tilknyttet som byggesagkyndige, der kan tilbyde rådgivning af håndværkere – ikke kun for kundernes skyld og deres tryghed men også som en god og anerkendt hjælp for håndværkerne selv.