Tandlæge i Hellerup laver tandbehandlinger fra a-z

Bor du i Hellerup eller lidt nord for Købehavn?  Og er du på udkig efter en erfaren Tandlæge. Kan du sige ja hertil, så skal du læse videre her.

Tanklinikken.biz ligger centralt på Lyngbyvejen i Hellerup og drives af den erfarne tandlæge Frederik Upton Sjölin. Hos tandlægerne og personalet ved Sjölin er man altid i trygge hænder, og man kan som patient forvente en god og tryg tandbehandling hver gang man læner sig tilbage i tandlægestolen. Hos tandlæge Sjölin i Hellerup går man op i at tilbyde den bedste tandbehandling hver gang. Dette opnås blandt andet, fordi tandlægerne på tandklinikken i Hellerup kontinuerligt opdateres med ny, faglig viden og veldokumenteret behandlingsmuligheder indenfor tandlæge-verdenen. Dermed er tandlægerne i Hellerup på tandklinikken altid ajourført og up-to-date med de nyeste tendenser indenfor tandlægebranchen.

Tandlæge-huset i Hellerup går tilbage til 1960’erne

Tandklinikken på Lyngbyvej i Hellerup har faktisk været hjemsted for tandklinik- praksis helt tilbage til 1960’erne og har under tiden været drevet af tre forskellige autoriseret tandlæger. På tandklinikkens hjemmeside tandklinikken.biz kan du se billeder af tandlægehuset op i gennem tiderne. Men på hjemmesiden kan du også finde alle de informationer, du har brug for inden et besøg hos tandlægerne i Hellerup. Blandt andet kan du læse mere detaljeret om tandlæge Frederik Upton Sjölin og hans erfaring indenfor tandlægefaget, som nu altså er den tredje ejer af tandklinikken i Hellerup.

Hos tandlægerne i Hellerup får du en behandlingsplan, som giver dig overblikket

Om du blot ønsker et tjek af dine tænder eller om du har behov for større tandoperationer som blandt andet nye tand-implantater, kroner eller måske en bro eller om det er æstetiske, kosmetisk tandjusteringer, du har behov for, så kan tandlægerne i Hellerup hjælpe dig. Uanset hvilken tandbehandling der foretages, er der nogle elementer, der går igen i alle behandlinger. Først og fremmest afstemmes patientens forventninger og ønsker som det første, hvorefter der laves en grundig undersøgelse, som for eksempel indebærer fotos, røntgen eller modeller. Derudover bliver der altid lavet et økonomisk overblik over de udgifter, der er i forbindelse med en eventuel behandling – så patienten kan danne sig et overblik over økonomien. En behandlingsplan hos tandlægerne i Hellerup på tandklinikken ved Sjölin indeholder flere elementer og du kan læse om dem mere detaljeret på deres hjemmeside tandklinikken.biz