Varda A/S’ direktør Emil Raun: om mennesker og meningen med det hele

Emil Raun startede i 2008 virksomheden Varda A/S sammen med sin makker Jens Berthelsen. En virksomhed, der tager udgangspunkt i mennesker. Emil Raun har med Varda brugt sin mangeårige erfaring inden for forskellige offentlige instanser til at tilbyde rådgivning og hjælp til familier med børn eller unge anbragt i egen bolig. Vardas klare mission er for Emil Raun at kunne bistå med den nødvendige hjælp, for de mange unge mennesker, der bor i egen bolig og som har det vanskeligt med at falde til i deres eget nærmiljø.

Varda har siden virksomhedens spæde begyndelse været en stor succes, som Emil Raun tilskriver til også at være det dygtige og engageret hold af rådgivere og medarbejdere hos Varda, der sammen arbejder for et fælles mål, nemlig at hjælpe mennesker.

Siden har Emil Raun startede bivirksomheden, Varda Jobservice, der slår på de samme principper som Varda, hvor Emil Raun og Jens Berthelsen nu satte fokus på at rådgive, kompetenceudvikle, sparre og generelt hjælpe personer ude for jobmarkedet.

Hvad enten det handler om den sociale relation i nærområdet eller at komme ind på, eller tilbage på, jobmarkedet, så handler det for Emil Raun og hele Varda-teamet om mennesker – om at skabe indhold i menneskers liv.

På sin lange vej gennem forskellige karrieretrin, og på rejser til forskellige lande, har Emil Raun oplevet bagsiden af møntet i form af ekskluderinger og fattigdom, som i særlig negativ grad har påvirket disse mennesker. Det er med disse eksempler i baghovedet, at Emil Raun og Varda hver dag forsøger at skabe en større mening med livet for mange mennesker.

Læs mere om Emil Raun på hans personlige blog, eller om Varda A/S og Varda Job i følgende artikler: