vurdering af bil

Vurdering af bil – kan gøres gratis og uforpligtende

Har man en bil, som man måske ikke rigtigt får brugt eller har man bare brug for lidt ekstra råderum i økonomien, så kan det være man bør overveje at sælge sin bil. Første skridt i denne proces er at få lavet en vurdering af bil, så man kan få et overblik over hvorvidt det giver mening eller ej. Men når man skal have lavet en vurdering af bil, så er det vigtigt at man er opmærksom på hvor man gør det og hvad deres betingelser er.

Find et sted der laver gratis vurdering af bil

Hvis man i forvejen har et stramt budget, så giver det ikke mening at bruge et sted som tager penge for vurdering af bil. Derfor bør man undersøge sine muligheder, så man kan finde et sted der gør det gratis. Nogle steder kan nemlig godt finde på at tage penge for det – og i de værste tilfælde, så prøver de at skjule omkostningerne. Dette er selvfølelig steder man skal forsøge at holde sig langt væk fra, da det i de fleste tilfælde ikke kan betale sig.

Hvad kigger man på?

Når man skal lave en vurdering af bil, så er der en række ting som man vil kigge efter. Først og fremmest har bilmærket og alderen på bilen en stor indflydelse, da det er ud fra disse parametre man typisk vil kunne estimere værdien. Men man vil selvfølelig også kigge på kilometer antallet, da det giver en indikation af hvor meget bilen er brugt og hvilken stand den er i. Jo længere den har kørt, jo mere slidt er bilen typisk. Derudover vil en bilforhandler typisk lede efter riser, rust og anden form for slitage, da det ikke bare har en indflydelse på bilens generelle udseende, men også dens funktionsdygtighed. Gør man det online, vil man af den grund skulle sende nogle billeder, således det kan blive taget med i overvejelserne.

Et gratis og uforpligtende tilbud

Hos Pant i Alt kan man få en vurdering af bil helt gratis og selvfølelig uforpligtende. Som man kan høre på navnet, så er det ikke en typisk bilforhandler, da de foretager køb med en aftale om tilbagekøb. Det minder derfor mere om et lån end et direkte salg. Det er deres erfarende bileksperter som foretager vurdering af bil, som de i første omgang vil gøre på baggrund af den information og de billeder man har sendt dem. Det skal dog påpeges, at denne vurdering ikke er den endelige, da de først skal se bilen på en af deres værksteder, før man kan få den endelige vurdering.

Ansøgnings processen er forholdsvis simpel hos dem. Man skal sådan set bare gå ind på deres hjemmeside og udfylde et ansøgningsskema, med de informationer der er nødvendige- og så vil man inden for et par døgn få en vurdering a bil. Er man tilfreds med deres værdisætning, så bliver der lavet en kontrakt og man vil så straks få en kontant udbetaling.

This entry was posted in Diverse.